به همین مناسب آقای دین محمد مبارز راشدی سرپرست وزارت مبارزه با مواد مخدر گفت: همکاری نهادهای دولتی همکار با وزارت مبارزه علیه مواد مخدر برای ما بسیار جدی و با اهمیت است.
به گزارش وزارت مبارزه علیه مواد مخدر، آقای راشدی با تاکید بر مبارزه جدی علیه کشت، تولید و ترافیک مواد مخدر، گفت: برای دهاقین باید تشویقیه و فرصتها ایجاد شود و ما در کنار مبارزه با مواد مخدر جهت تداوی معتادین نیز جدی عمل خواهیم نمود. طوری که روند جمع آوری معتادین جهت تداوی، آغاز و این روند در هر هفته به تعداد 50 تن از معتادین جمع آوری و به مراکز درمانی انتقال داده میشوند.
سرپرست وزارت مبارزه علیه مواد مخدر با اشاره به ارقام تخمینی، یک میلیون و سی صد هزار معتاد در افغانستان گفتتند: ما هیچگاه از روند مبارزه علیه مواد مخدر منصرف نخواهیم شد، چون این مسله به آبروی افغانستان بستگی دارد. وی مواد مخدر را بعد از تروریزم خطرناک ترین تهدید برای افغانستان عنوان نموده تاکید کردند که ظرفیت تداوی معتادین، باید بر اساس موجودیت تعداد معتادین بالا برده شود.
در ادامه، معاون وزارت کار و امور اجتماعی گفت: ما به عنوان یک تیم، در روند صحتیابی معتادین کار میکنیم و معتادینی که انتقال داده میشوند بعد از 45 روز تداوی دوباره صحت یاب شده و عده ای که علاقمند به آموزش و یادگیری حرفه باشند، برای آنها از طرف وزارت کار و امور اجتماعی سهولت هایی فراهم میگردد. وی افزود: تاکنون بیش از 300 تن معتاد که صحت یاب شده اند، شامل کار شده اند و شمار دیگرشان در کنار خانوادههای خود با سلامتی زندگی میکنند.
همچنان نماینده وزارت صحت نیز با تاکید بر همکاری مشترک جهت تداوی معتادین یادآورد شدند که ظرفیت تداوی معتادین از 1000 به 23000 تن در سال رسیده و همچنان تعداد مراکز تداوی معتادین به 107 مرکز افزایش داشته است.