به گزارش "این پایگاه"، امریکا برای به چالش کشیدن روسیه، چین و ایران به کشوری مانند "افغانستان" نیاز شدید دارد. برای همین منظور خروج نیروهای نظامی امریکا از افغانستان که به نوعی یک تهدید از طرف کاخ سفید در برابر دولت افغانستان مطرح می شود، یک "بلوف سیاسی" می باشد که برای ترساندن کابل طراحی شده، در صورتیکه این خروج به ضرر امریکا خواهد بود نه دولت کابل.
تمام هدف پنتاگون این است تا در آسیای مرکزی نفوذ کند و زیرساخت های خود را در آن مناطق افزایش دهد نه کاهش، می توان به صراحت اعلام کرد که، افغانستان دروازه ورود ناتو و امریکا به قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و دریای خزر است و از طرفی راه رویی برای دسترسی به شبه قاره هند، در نتیجه هیچ توجیه منطقی وجود ندارد که امریکایی ها به هر دلیلی حتی مخالفت کرزی از امضا پیمان امنیتی، از این کشور خارج شوند.
منطقه جغرافیایی افغانستان، برای امریکایی ها، قابل مقایسه با عراق نیست، می توان گفت به نوعی امریکایی ها از افغانستان فرار کردند، اما هرگز این کار در افغانستان صورت نخواهد گرفت.
امریکا به هیچ عنوان پایگاه های نظامی خود را در کشوری مانند افغانستان تعطیل نخواهد کرد، یک کشور که از لحاظ موقعیت جغرافیایی استراتژیک از اهمیت بسیار بالایی برای پنتاگون برخوردار است، که از یک طرف مرز مشترک با پاکستان دارد، و از طرف های دیگر با چین و ایران و شوروی سابق وصل است.
اکنون مهمترین سیاست امریکا این است که در افغانستان باقی بماند، اما بدون جنگ و خونریزی با طالبان، چرا که استراتژی انها در کاهش تعداد سربازان حقیقت دارد، امریکا دیگر توان مالی نگه داشتن این تعداد سربازان را در افغانستان ندارد، اکنون تصمیم پنتاگون این است تا بهترین افراد خود را در افغانستان نگه دارد، در کنار، اما از طریق همکاری با "گروه های نظامی شخصی" اهداف خود را به پیش ببرد. برای همین است که از طرفی با طالبان بصورت محرمانه مذاکره می کند و از طرف دیگر با اعمال تهدید و زور به دولت کابل فشار وارد می کند تا پیمان امنیتی میان دو طرف را قبول کنند چرا که به خوبی می دانند با خروج کامل از افغانستان بدون امضاء پیمان، جنگ داخلی وسیعی برای دست یابی به قدرت در افغانستان صورت خواهد گرفت.